top of page
chantal

Een fotosessie boeken bij FenTastic Moments

Wil jij graag kwaliteitsfoto's van/ met jouw hond(en), je kind(eren), je geliefde, gezin, andere dieren of een combinatie hiervan? Ik leg jullie graag vast op een natuurlijke manier, in ontspannen, warme en gezellige sfeer.

Laat mij jouw wensen weten, zodat we samen naar iets passends kunnen kijken.

߉ In en rond de omgeving van Oosterhout, Noord-Brabant.

Passie voor fotografie

Sinds mijn tienerjaren heb ik al een passie voor fotografie. Ik heb sinds die tijd veel foto's gemaakt. Vanaf 2016 ben ik mij daarin steeds meer en serieuzer gaan ontwikkelen.

Natuurlijk en écht

Ik leg jullie graag vast op een natuurlijke manier, in ontspannen, warme en gezellige sfeer. Hoe jullie écht zijn. Uiteraard lever ik alleen compleet werk af, voorzien van een nette nabewerking, waarin de sfeer extra wordt versterkt en storende elementen worden weggepoetst.

Liefde voor de natuur

Met mijn liefde voor de natuur kijk ik met mijn fotografisch oog naar de mooiste plekjes om foto's te maken. Rekening houdend met het licht en de achtergrond.

Plezierig en liefdevol

Van nature ben ik een rustig persoon en is mijn doel om jullie op een plezierige manier door de fotosessie heen te begeleiden. Tussen het foto's maken door is genoeg de ruimte om even het hoofd leeg te maken.

payo

PAKKET OPTIE 1 €89,-

 

Inclusief vijf zorgvuldig bewerkte foto's,

digitaal op hoge resolutie, zonder watermerk.

Een keuze galerij waaruit jij jouw favorieten zelf kunt kiezen en een mogelijkheid tot bijbestellen voor €10,- per foto of het pakket (achteraf) upgraden naar optie 2.

 

Dit is inclusief goede communicatie, voorbereiding, mijn tijd, ervaring en persoonlijke aandacht, een uitgebreide informatie brochure, een zorgvuldige foto selectie en nabewerking en een leuk bedankje achteraf.

Exclusief reiskostenvergoeding van €0,35/km retour op een locatie verder dan 10km van 4907.

 

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW vanwege de kleineondernemersregeling (KOR).

bjinse

PAKKET OPTIE 2 €169,-

 

Inclusief vijftien zorgvuldig bewerkte foto's,

digitaal op hoge resolutie, zonder watermerk.

Een keuze galerij waaruit jij jouw favorieten zelf kunt kiezen en een mogelijkheid tot bijbestellen voor €10,- per foto.

Dit is inclusief goede communicatie, voorbereiding, mijn tijd, ervaring en persoonlijke aandacht, een uitgebreide informatie brochure, een zorgvuldige foto selectie en nabewerking en een leuk bedankje achteraf.

Exclusief reiskostenvergoeding van €0,35/km retour op een locatie verder dan 10km van 4907.

 

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW vanwege de kleineondernemersregeling (KOR).

Hoe verloopt zo'n fotosessie?

Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn, wat ik je kan bieden en op welke locatie de fotosessie zal plaatsvinden. Ik stuur de informatie brochure op. We plannen een datum in en na betaling staat de fotosessie gepland.

 

Tijdens de fotosessie maken we op verschillende plekjes foto's naar wens. Hierin begeleid ik jullie op een plezierige manier door de fotosessie heen en is er ook zeker ruimte om zelf invulling te geven aan wensen. Ook is er genoeg ruimte tussendoor om even het hoofd leeg te maken.

 

Na de fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren van de beste foto's. Deze bewerk ik al gedeeltelijk voor, zodat het eindresultaat inzichtelijker wordt. Dan zet ik ze klaar in een keuze galerij en stuur ik de benodigde gegevens op.

 

Je kunt zoveel foto's uitkiezen als je zelf wilt, elke extra foto buiten het pakket om kost €10,-. Je kunt eventueel ook het pakket upgraden naar optie 2, wanneer je voor optie 1 hebt gekozen.

 

Wanneer je jouw keuze hebt doorgegeven ga ik aan de slag met het zorgvuldig nabewerken en geef ik een richtlijn wanneer jij de foto's kunt verwachten. De gekozen foto's verstuur ik via een We-Transferlink voor behoudt van kwaliteit.

chantal

Veelgestelde vragen

De weersvoorspelling is slecht, gaat de fotosessie door?

  • Ik hou het weer in de gaten en we hebben vooraf, uiterlijk de dag zelf, contact of we de fotosessie wel of niet laten doorgaan, eventueel wat schuiven in het tijdstip of dat we samen een nieuw moment inplannen.

 

Mijn hond kan niet stilzitten, kan ik dan toch een fotosessie boeken?

  • Jazeker, dat is geen probleem. Er zijn vaak genoeg kleine momentjes waarin toch mooie foto's gemaakt kunnen worden.

Mijn hond kan niet los, is dat een probleem?

  • Nee hoor, ik heb meerdere lijnen welke ik in de nabewerking kan wegpoetsen. Hierdoor lijkt het alsof de hond los is, maar hoeft dit dus niet.

Mocht je vragen hebben; stel ze gerust!

bottom of page